Zobrazuji všech 5 výsledků
-
Appleton Estate Reserve 40% 0,7l
Reserve Blend je aromatická směs 20 rumů o průměrném stáří 8 let. Delikátní komplexitu dodávají blendu dva rumy pocházející z velmi vzácných archivů. Reserve Blend se vyznačuje plnou jemnou chutí, v níž jsou dokonale vybalancovány kořeněné a ořechové tóny. Objevují se v něm i tóny dřeva, medu nebo vanilky a náznak lískových oříšků či pomerančové kůry. Tento rum je ideálním základ pro sofistikovanější koktejly, ale je skvělý i pro pomalé upíjení.
-
Appleton Estate Signature 40% 0,7l
Tento rum vzniká smícháním několika rumů. Appleton Signature Blend je oficiální nástupce řady Appleton V/X, kde byla ukončena výroba koncem roku 2014. Appleto Estate Signature Blend je rum destilovaný z melasy v tradičních kotlíkových přístrojích. Vůně máslových bonbonů, karamelu a koření. Chuť s náznaky meruňky, vanilky, jemné dubové zakončení.
-
Appleton 21yo 43% 0,7l
Počátky výroby rumů Appleton Estate se datují do roku 1655. Tento rum je vyrobený ze zrajících rumů, které jsou smíchány a znovu plněny do sudů, kde výsledný rum zraje ještě 2 roky. Celkové stáří je minimálně 21 let. Byl vytvořen jako vlajková loď firmy Appleton Estate. Omezený počet láhví, určených zejména pro sběratele. Baleno v plechové tubě.
Barva: měděná
Vůně: květinová s náznakem ořechů, kakaa, pomerančové kůry a vanilky
Chuť: pečených oříšků, kakaa, melasy, dubového dřeva. Naprosto delikátní rum s dlouhým pozvolným zakončením. -
Appleton Estate Extra 12yo 43% 0,7l
Rum destilovaný v tradičních kotlíkových destilačních přístrojích a následně namíchaný z rumů starších 12 let.
Barva: zářivě bronzová
Vůně: vlašských oříšků, muškátového oříšku, vanilky a pomerančové kůry
Chuť: máslového bonbónu, tmavého cukru. Hořko-sladké zakončení. -
Appleton Estate Extra 12yo tuba 43% 0,7l
Rum destilovaný v tradičních kotlíkových destilačních přístrojích a následně namíchaný z rumů starších 12 let.
Barva: zářivě bronzová
Vůně: vlašských oříšků, muškátového oříšku, vanilky a pomerančové kůry
Chuť: máslového bonbónu, tmavého cukru. Hořko-sladké zakončení.